ویژگی سازنده خوب بخش دوم
نوشته شده توسط : بهزاد

مشارکت در ساخت:کیفیت ساختمان فقط به مصالح مرغوب و اجرای خوب بستگی ندارد. یکی از مشکلات عمده‌ای که آپارتمان‌های امروزی از آن رنج می‌برند فقدان نقشه‌ معماری مناسب است. یک نقشه‌ معماری خوب باعث می‌شود بیشترین استفاده از فضا انجام شود و پِرت‌ها در ساختمان به حداقل برسد. این موضوعی است که امروزه با توجه به متراژ پایین آپارتمان‌ها اهمیتی دوچندان پیدا کرده است.

بهتر است قبل از بستن قرارداد مشارکت در ساخت، از پروژه‌های پیشین سازنده بازدید کنید و ببینید معماری ساختمان‌های اجرا شده به چه صورت است. چون سازنده‌ها معمولا از نقشه‌‍های معماری یکسان و تیپ در پروژه‌های مختلف استفاده می‌کنند، به همین دلیل مهم است پیش از بستن قرارداد مطمئن شوید که سازنده نقشه‌ معماری خوبی در اختیار دارد و بیشترین استفاده را از فضا، نور و غیره می‌کند.

  1. میزان رضایت استفاده‌کنندگان از سازه‌های قبلی

کیفیت ساخت یک ساختمان به مرور زمان مشخص می‌شود. تمام ساختمان‌ها پس از پایان ساخت جلوه و نمای خوبی دارند، اما وقتی که چند خانواده‌ در آن مستقر می‌شوند و چند سال از آن استفاده می‌کنند، کیفیت واقعی خود را نشان می‌دهد. مثلا روز اول نمی‌توان کیفیت شبکه‌ لوله‌کشی، برق، سیستم گرمایش و… را تعیین کرد. بنابراین بهتر است با ساکنان فعلی پروژه‌های قبلی سازنده دیداری داشته باشید و ببینید چقدر از کیفیت سازه و تاسیسات خانه‌ خود رضایت دارند.

  1. پایبندی به تعهدات اخلاقی و قانونی و سطح صداقت

صداقت در شراکت حرف اول را می‌زند. اگر شریک شما آدم دغل‌بازی باشد ممکن است هر آن سر شما را کلاه بگذارد و به نوعی به شما ضرر بزند. بنابراین مهم است که مطمئن شوید شریکتان انسان صادقی است و پای تعهداتش هم می‌ماند. البته این مورد را نمی‌توان در یک یا دو دیدار رو در رو تشخیص داد. پس در این زمینه بهتر است از کارشناسان خبره، بنگاه‌های مورد اعتماد و افرادی که در این حوزه مشغول به کار هستند پرس‌و‌جو کنید. گفت‌وگو با شرکای قبلی هم می‌تواند به شما در تشخیص این مورد کمک کند.

سازنده خوب در قرارداد مشارکت در ساخت

  1. توجه به مبلغ بلاعوض

بلاعوض یا اُوِر یا قرض‌الحسنه مبلغی است که سازنده ابتدای ساخت پروژه به مالک می‌دهد تا او بتواند حین عملیات تخریب و نوسازی بنا، هزینه‌های اسکان در ساختمان دیگری را تامین کند. اولین نکته‌ لازم به توجه آن است که «بلاعوض» برخلاف آنچه از اسمش بر می‌آید کاملا «بدون عوض» نیست و سازنده مفت آن را در اختیار شما نمی‌گذارد. در واقع سازنده بخشی از ملک را از شما می‌خرد و مبلغش را نقدا به شما پرداخت می‌کند. بنابراین مهم است بدانید که بلاعوض هرچقدر هم که باشد عملا از جیب خودتان هزینه می‌شود.

میزان بلاعوض توافقی است، هر چند معمولا برای آن در بازار عرفی وجود دارد، اما گاهی اوقات دیده می‌شود سازنده‌ها به مالکان پیشنهاد بلاعوضی بالاتر از عرف می‌دهند تا بتوانند پروژه را از آن خود کنند. مهم است که شما به عنوان مالک در دام وسوسه‌ بلاعوض بالا نیفتید. معمولا سازنده‌های بی‌تجربه یا بی‌کیفیت برای اینکه برگ برنده‌ای داشته باشند بلاعوض بیشتری پیشنهاد می‌کنند. اگرچه ابتدای قرارداد مبلغ بیشتری از عرف به شما می‌دهند، اما چه بسا در نهایت به ضررتان شود.

از طرف دیگر باید این را بدانید که پرداخت بلاعوض کمتر از عرف هم نکته‌ای منفی محسوب نمی‌شود. بسیاری از سازندگان با تجربه، که کارشان کیفیت بالایی دارد، اسم و رسمی دارند، به واسطه‌ اسم و رسمشان واحدهای ساخته شده را حتی بالاتر از قیمت عرف می‌فروشند. این دسته از سازندگان معمولا بلاعوض کمتری نسبت به عرف پرداخت می‌کنند.

بنابراین مهم است که فریب مبلغ بلاعوض را نخورید. نه بلاعوض بالا ویژگی صرفا مثبتی است و نه بلاعوض کم ویژگی صرفا منفی. باید تمام جوانب سنجیده شود. در نهایت فراموش نکنید که بلاعوض هرچقدر که باشد هزینه‌ کردن از جیب خودتان است.

 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.





:: برچسب‌ها: مشارکت , مشارکت در ساخت , ساخت مشارکتی , شهر24 , آگهی رایگان ,
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: